Perdelele de fum lansate de propaganda lui Putin încep să se destrame

Soţia unui marinar de pe crucişătorul Moskva confirmă că soţul său a murit şi alţi 27 de membri ai echipajului sunt daţi dispăruţi

duminică, 17 aprilie 2022, 19:39
1 MIN
 Soţia unui marinar de pe crucişătorul Moskva confirmă că soţul său a murit şi alţi 27 de membri ai echipajului sunt daţi dispăruţi

Soţia unui dintre marinarii de pe crucişătorul Moskva care a suferit o explozie şi un incendiu la bord, iar ulterior s-a scufundat, spune că soţul său a murit, iar alţi 27 de membri ai echipajului sunt daţi dispăruţi, în ciuda faptului că autorităţile ruse nu au anunţat victime, scrie Europa Liberă Ucraina, potrivit BBC.

Vestea morţii marinarului, Ivan Vakhrushev, în vârstă de 41 de ani, a fost dată de soţia sa pe un site de socializare rusesc (Odnoklassniki) "Eroul nostru!!! A murit făcându-şi datoria. A luptat până la ultima suflare pentru navă. Suntem în lacrimi şi în doliu. Vei fi mereu un erou în inimile noastre", a scris ea pe site.

Varvara Vakhrusheva le-a spus jurnaliştilor că soţul ei a murit în urma scufundării. Ea a fost informată despre moartea lui pe 14 aprilie, adăugând că trupul său a fost găsit, dar circumstanţele morţii sale nu au fost dezvăluite.

Vakhrusheva a spus că alţi 27 de membri ai echipajului au fost dispăruţi, dar nu a existat nicio confirmare oficială în acest sens. Ministerul rus al Apărării a publicat sâmbătă imagini video cu o paradă la Sevastopol cu ​​ceea ce ar fi fost marinarii de pe nava scufundată, prima dovadă oferită cu privire la supravieţuirea oricăror marinari de pe vas.

Aceştia au fost întâmpinaţi de şeful Marinei, Nikolay Yevmenov. Ministerul a anunţat joi seara că Moskva s-a scufundat în mările furtunoase după un incendiu provocat de explozia muniţiei. Ucraina a spus că a scufundat nava cu două rachete Neptun.

SURSA: hotnews.ro

 

 

Comentarii