Spectacol de operă în aer liber, la Palat, cu 3 tenori ieşeni

sâmbătă, 09 iulie 2022, 01:50
1 MIN
 Spectacol de operă în aer liber, la Palat, cu 3 tenori ieşeni

Sâmbătă, 9 iulie 2022, de la ora 20:00, va avea loc în Piaţa Palatului Culturii un concert de arii de operă şi canţonete susţinut de trei artişti lirici ieşeni: Andrei Fermeşanu, Florin Guzgă şi Andrei Apreotesei. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi prezent şi maestrul Eugen Doga, alături de invitaţii speciali soprana Ana-Maria Donose şi baritonul Alexandru Constantin. Accesul la eveniment este gratuit.

Cei trei artişti alături de invitaţi vor fi acompaniaţi de Liber Artis Orchestra, iar la pupitrul dirijoral se va afla maestrul Daniel Jinga, manager al Operei Naţionale Bucureşti. De asemenea, vor participa la evenimentul şi Corul de Copii al Municipiului Iaşi, condus de Raluca Zaharia.

Pe perioada desfăşurării evenimentului, circulaţia auto va fi închisă pe strada Anastasie

Panu, de la intersecţia cu str. Achim Stoia până la intersecţia cu str. Palat şi pe str. Palat de la intersecţia cu str. Anastasie Panu până la intersecţia cu str. Sfântul Andrei, precum şi circulaţia tramvaielor prin faţa Palatului Culturii. Spectacolul este organizat de Ateneul Naţional din Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi.

Comentarii