Ştefan Mindea, preotul-neurochirurg, şi-a modificat peste noapte CV în urma dezvăluirilor din presă

sâmbătă, 10 februarie 2024, 09:40
1 MIN
 Ştefan Mindea, preotul-neurochirurg, şi-a modificat peste noapte CV în urma dezvăluirilor din presă

Publicam săptămâna trecută o anchetă de presă legată de felul în care preotul-neurochirurg Ştefan Mindea şi-a construit o afacere cu membrane biologice la suprapreţ, profitând de suferinţa semenilor săi. Şi, pe alocuri, i-am pus la îndoială şi anumite aspecte din pregătirea profesională în America, pregătire care i-a oferit această aură de credibilitate, dincolo de care aproape că nu poţi privi. Dar, în mod total surprinzător, am remarcat că, în cursul ultimelor câteva zile, CV-ul lui Ştefan Mindea s-a modificat.

Pentru că am lucrat investigaţia legată de afacerea lui cu membrane şi infiltraţii magice privind continuu către pregătirea lui profesională, am şi păstrat o copie a CV-ului doctorului Mindea, în forma lui din momentul izbucnirii scandalului mediatic. Astfel, am putut remarca faptul că, între timp, de la momentul publicării anchetei şi până acum, în respectivul CV s-au operat o serie de modificări.

Una dintre ele este aceea că în vechiul CV în categoria Arii de Expertiză Neurochirurgicală nu exista Neurochirurgie ULTRA minim invazivă. În noua variantă a CV-ului, Mindea a făcut această adăugire, insinuând că are şi marcă înregistrată pe procedură, prin simbolului de marcă comercială TM (trademark), deşi de pe site a scos TM de la tehnica ultra minim invazivă.

Vezi mai multe detalii pe mediaquality.ro; SURSA FOTO: basilica.ro

Comentarii