Tânăr de 23 de ani, prins de poliţişti după ce a furat bunuri de la şase firme într-o singură noapte

luni, 21 februarie 2022, 11:11
1 MIN
 Tânăr de 23 de ani, prins de poliţişti după ce a furat bunuri de la şase firme într-o singură noapte

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi şi Secţiei nr. 4 Rurală Miroslava, cu sprjinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, în comuna Miroslava, în cadrul unui dosar penal de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 17 spre 18 februarie a.c., un tânăr de 23 de ani ar fi pătruns în 6 societăţi, din municipiul Iaşi şi ar fi sustras bani şi bunuri. De asemenea, ar fi încercat să sustragă bunuri din alte 3 societăţi.

În urma percheziţiei au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, iar tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost condus la cercetări. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore. La data de 21 februarie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Comentarii