Tânăr de 29 de ani din judeţul Iaşi, salvat dintr-o fântână adâncă de 18 metri

duminică, 02 octombrie 2022, 10:56
1 MIN
 Tânăr de 29 de ani din judeţul Iaşi, salvat dintr-o fântână adâncă de 18 metri

Un tânăr de 29 de ani care a căzut într-o fântână adâncă de 18 metri a fost salvat de către echipajele de prim ajutor sosite la faţa locului.

Fantana era adanca de 18 metri

“Astăzi dimineaţă în jurul orei 09.00 Dispeceratul integrat ISU-SMURD – SAJ a fost anunţat pin SNUAU 112 că o persoană, bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Bărbăteşti, comuna Cucuteni, judeţul Iaşi este căzut într-o fântână din tuburi cu o adâncime de aproximativ 18 metri. Au fost alertat forţele de intervenţie ale SVSU şi cele din cadrul Secţiei de Pompieri Tg. Frumos”, se arată într-un comunicat oficial.

Nu se stie deocamdata cum a cazut tanarul in fantana

La locul intervenţiei au fost direcţionate din cadrul Secţiei de Pompieri Tg Frumos un echipaj de interventie şi salvare din medii ostile vieţii, un echipaj de prim ajutor calificat, personalul serviciului voluntar, iar de la SAJ un echipaj medical cu medic. Până la ajungerea forţelor de intervenţie profesioniste la locul evenimentului s-a încercat scoaterea persoanei din interiorul fântânii, acesta fiind asigurată cu o cordiţă.

Persoana a fost scoasă din fântână de către echipajul de căutare – salvare din medii ostile vieţii în stare de inconştientă, iar echipajele medicale sosite la locul evenimentului au început manevrele cardio-respiratorii. În jurul orei 10.00 persoana a început să prezinte semne vitale de viaţă. Imediat a fost trimis către spital cel mai apropiat spital.

Comentarii