Tânăr urmărit general de doi ani a fost găsit ascuns într-un bordei

marți, 26 octombrie 2021, 10:30
2 MIN
 Tânăr urmărit general de doi ani a fost găsit ascuns într-un bordei

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Vama, care era urmărit general de mai bine de doi ani de zile, fiind condamnat definitiv într-un dosar privind infracţiuni la regimul rutier, a fost găsit de poliţişti într-un bordei, într-o zonă izolată, în cadrul unei acţiuni în care oamenii legii au exploatat o serie de informaţii adunate în ultima perioadă.

Luni, 25 octombrie, în cadrul unei razii organizate de Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc, poliţişti de la Secţia Rurală Vama, alături de colegi de la Biroul de Investigaţii Criminale Câmpulung Moldovenesc, au descins în locul denumit Fundoi, în comuna Vama. Aici, într-o zonă izolată, într-o locuinţă tip bordei de pe un teren păşune, a fost găsit Nicolae Andrei Poenar, care figura ca urmărit naţional din martie 2019. Tânărul de 24 de ani a fost ridicat de poliţişti şi, după constituirea unei escorte, a fost transferat în Penitenciarul Botoşani, în vederea executării pedepsei stabilite de judecători, de 2 ani şi 4 luni de închisoare.

Tânărul a fost condamnat de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru săvârşirea infracţiunea de conducere fără permis, în termenul de încercare al unei alte pedepse, pe care o primise anterior, cu suspendare. Practic, el a primit 4 luni de închisoare pentru conducere fără permis, însă, o dată cu noua faptă, şi-a reactivat şi condamnarea mai veche, la 2 ani de închisoare. Pedeapsa rezultantă stabilită de judecători a fost de 2 ani şi 4 luni de închisoare, cu executare, care a rămas definitivă în martie 2019. Ulterior, tânărul, de negăsit, a fost dat în urmărire generală, poza sa fiind afişată pe site-ul Poliţiei Române.

SURSA: monitorulsv.ro; SURSA FOTO-FACEBOOK

 

Comentarii