Telenovelă în Botoșani. Tânără dată în judecată de iubit, după ce l-a părăsit pentru că a avut o relație și cu mama ei

luni, 22 noiembrie 2021, 11:11
2 MIN
 Telenovelă în Botoșani. Tânără dată în judecată de iubit, după ce l-a părăsit pentru că a avut o relație și cu mama ei

O tânără din Botoșani trebuie să înapoieze peste 90.000 de lei fostului său iubit, după ce l-a părăsit aflând că acesta a avut o relație și cu mama ei.

 

Telenovela se află acum pe rolul Tribunalului Botoșani, după ce judecătoria i-a dat dreptate bărbatului care și-a dat în judecată fosta iubită cerând să-i dea înapoi toți banii pe care i-a oferit în timpul relației, asta după ce tânăra l-a părăsit aflând că a avut anterior o idilă cu mama ei, scrie Monitorul de Botoșani.În 2010, bărbatul a început o relație amoroasă cu mama tinerei, dar idila dintre cei doi nu a durat prea mult. După 5 ani, botoșăneanul a început să-i facă curte fiicei fostei iubite, iar între ei a început o relație cât se poate de serioasă.

S-au mutat împreună și și-au făcut planuri de viitor atât de serioase, încât bărbatul a plecat la muncă în străinătate pentru a strânge bani să-și cumpere casă.Venea de 4 ori pe an acasă, iar între timp trimitea bani iubitei sale, care a cumpărat un teren pe care apoi au început să-și ridice casa.

Povestea de dragoste s-a terminat însă brusc în 2019, când tânăra a aflat că iubitul său a avut înainte o relație chiar cu mama ei. I-a spus că-i va înapoia toți banii trimiși și chiar a început să-i restituie din sumă.L-a dat și ea în judecată, cerându-i daune morale
 

A urmat o perioadă dificilă, în care tânăra a trebuit să renunțe la viața socială, după ce oamenii din sat au aflat de telenovela sa.

Mai mult, în toamna lui 2019, bărbatul a dat-o în judecată, cerându-i banii trimiși înapoi. În replică, femeia l-a dat și ea în judecată, solicitându-i daune morale de 30.000 de euro, ca urmare a prejudiciului de imagine ce i-a fost creat în comunitatea din care face parte.

Au urmat administrări de probe, audieri de martori, iar în final instanța a obligat-o pe tânără să-i restituie fostului iubit suma de 91.630,18 lei, ce i-a fost virată de acesta din urmă în perioada 17 iulie 2016 – 11 aprilie 2019.

Doar că lucrurile nu s-au oprit aici. Fiind vorba de o hotărâre în primă instanță, sentința nu a fost definitivă, iar tânăra a făcut apel. Acum, cazul urmează să fie analizat și de magistrații tribunalului.

Sursa: monitorulbt

Comentarii