Temporizare la Politehnica

vineri, 07 iunie 2019, 01:43
2 MIN
 Temporizare la Politehnica

 

Instalarea lui Anton Heleşteanu ca director sportiv la Politehnica nu s-a produs ieri. Clarificări nu au apărut nici în privinţa scouterului.  Ambrosie spune că lucrurile se vor rezolva săptămâna viitoare

Reconstrucţia Politehnicii Iaşi, anunţată a începe în această săptămână după ratarea totală a sezonului trecut, a început cu o temporizare. Instalarea fostului arbitru FIFA Anton Heleşteanu în funcţia de director sportiv nu s-a mai produs ieri, aşa cum era prognozat. Preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, a explicat: “E vorba de o amânare. Lucrurile se vor clarifica săptămâna viitoare, atât în privinţa directorului sportiv cât şi al scouterului”. Heleşteanu a refuzat să dea o declaraţie pe subiectul amintit.

În ceea ce priveşte scouterul, reamintim că Poli a discutat pentru ocuparea acestui post cu basarabeanul Timofei Cîrlig, care a fost director sportiv o scurtă perioadă în Copou, la începutul colaborării cu Fotbal Hebdo, de acum doi ani, şi cu agentul clujean Sergiu Dan. Acesta a lăsat de înţeles că va aduce la Poli câţiva jucători spanioli şi o sponsorizare de 300 000 de euro. Oficialii ieşeni privesc însă, deocamdată, cu rezerve promisiunile agentului care a colaborat cu fostul antrenor Flavius Stoican şi i-a adus la Politehnica pe Sadik, Gallego, Garros şi Mino.

Nici în privinţa viitorului antrenor lucrurile nu au avansat. Principala ţintă, Mihai Teja, cu care Poli s-a înţeles pentru un contract care să-i aducă tehnicianului un salariu de 5 000 de euro lunar, va reveni sâmbătă în ţară, când vor fi purtate discuţiile finale. În cazul în care vor apărea probleme neprevăzute şi semnarea contractului cu fostul tehnician al FCSB nu se va materializa, următoarea variantă este Claudiu Niculescu.

Comentarii