Timiş: Şoferul carbonizat în maşină. A băut alcool, apoi s-a învârtit în cerc cu autoturismul, până când acesta a luat foc

duminică, 24 ianuarie 2021, 15:15
1 MIN
 Timiş: Şoferul carbonizat în maşină. A băut alcool, apoi s-a învârtit în cerc cu autoturismul, până când acesta a luat foc

Poliţiştii din Timiş au stabilit identitatea bărbatului găsit carbonizat într-o maşină care a luat foc pe un câmp de lângă Timişoara şi spun că persoana respectivă ar fi consumat alcool. Se pare că bărbatul s-ar fi învârtit în cerc cu maşina până când aceasta a luat foc.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului descoperit carbonizat într-o maşină care luase foc pe un câmp de lângă Timişoara. Este vorba despre un localnic de 42 de ani din localitatea Chişoda, comuna Giroc.

Bărbatul locuia pe o stradă din localitatea unde a avut loc incidentul, în apropiere de locul unde a fost descoperit autoturismul care luase foc.

Vecinii bărbatului le-au spus poliţiştilor că bărbatul obişnuia să consume alcool şi că cel mai probabil noaptea trecută s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi a accelerat pe câmp, în cerc, până când maşina sa a luat foc.

Un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat, duminică dimineaţă, că pe un câmp din localitatea Chişoda de lângă Timişoara se află o maşină care a ars în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar în interior se află cadavrul unei persoane carbonizate. Imediat poliţiştii şi criminaliştii au ajuns la faţa locului şi au demarat ancheta.

Comentarii