Tragedie în fotbalul din Anglia. Patronul clubului Millwall a murit într-un accident de circulație

miercuri, 05 iulie 2023, 11:58
2 MIN
 Tragedie în fotbalul din Anglia. Patronul clubului Millwall a murit într-un accident de circulație

Patronul clubului Millwall, John Berylson, a murit, marți, într-un accident de circulație. Acesta avea 70 de ani.

"John, care a împlinit 70 de ani luna trecută, și-a pierdut viața într-un tragic accident marți dimineață, iar gândurile tuturor celor de la club sunt alături de soția sa, Amy, de cei trei copii ai săi, Jennifer, James și Elizabeth, și de restul familiei Berylson.

Moartea bruscă și tragică a lui John va avea, fără îndoială, un impact asupra tuturor celor care au avut norocul de a-l fi cunoscut. A fost un om cu adevărat minunat, incredibil de devotat familiei sale și o persoană de o generozitate, căldură și bunătate remarcabile.

A trăit o viață plină de poveste, plină de culoare și bucurie, și a fost infinit de grijuliu față de ceilalți, cu o dorință nesfârșită de a-și împărtăși cunoștințele și experiențele imense pentru a-i ajuta pe oameni. Sub conducerea și îndrumarea pasionată a lui John, Millwall s-a bucurat de un succes și o stabilitate extraordinare.

De când s-a implicat pentru prima dată în club, în 2006, a prezidat unele dintre cele mai mari momente din istoria Millwall, iar influența sa în asigurarea platformei pentru acestea a fost incomensurabilă. John a continuat să vorbească cu entuziasm despre noul sezon și despre viziunea sa pentru viitor, iar orice succes care va merge mai departe va fi în memoria și onoarea sa. Va fi moștenirea lui.

John a fost extrem de loial față de toți angajații săi și atât ei, cât și fanii îi vor simți lipsa peste măsură", se arată pe site-ul oficial al grupării din Championship.

Comentarii