Tragedie pe o șosea din Mureș. Pasagerul unei mașini a murit nevinovat. O victimă se rezemase de un stâlp

luni, 27 martie 2023, 07:26
2 MIN
 Tragedie pe o șosea din Mureș. Pasagerul unei mașini a murit nevinovat. O victimă se rezemase de un stâlp

Tragedie pe o șosea din Mureș. Un bărbat – pasager într-o mașină – a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital, după ce două autoturisme s-au lovit frontal.

Se pare că unul dintre șoferi ar fi călcat prea tare pedala de accelerație, spun martorii, și a pierdut controlul volanului.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! Accidentul s-a petrecut în dreptul satului Nazna, din Mureș. Într-o curbă, un șofer, care avea în mașină doi pasageri, a pierdut controlul volanului și autoturismul său a izbit frontal un alt vehicul care circula regulamentar, pe celălalt sens de mers.

Martor: „S-a auzit scârțâituri de frâne și a intrat pe contrasens. Unul l-am găsit lângă mașină jos, altul între ușă şi caroserie, şi celălalt rezemat de stâlp.”

În urma impactului, unul dintre pasagerii aflați în maşina care a intrat pe contrasens, a murit, iar şoferul şi un alt pasager au fost răniți.Bărbatul care conducea celălalt autoturism și femeia care îl însoțea au rămas blocați în vehicul, și a fost nevoie de intervenţia salvatorilor de la descarcerare.

Florea Dorin, detașamentul de pompieri Târgu Mureș: „Cinci victime, patru cod galben și unul cod negru.”

Cei patru răniți au fost transportaţi de urgență la spital.

Polițiștii au deschis acum un dosar penal și încercă să afle ce a provocat tragedia. Din cauza accidentului, traficul a fost blocat pentru aproape două ore.

Sursa: Pro TV

Comentarii