COMUNICAT DE PRESA

Trăieşte spectacolul EURO 2020 la foodcourt Iulius Mall Iaşi!

joi, 17 iunie 2021, 16:56
1 MIN
 Trăieşte spectacolul EURO 2020 la foodcourt Iulius Mall Iaşi!

Foodcourt-ul Iulius Mall Iaşi îţi potoleşte, în următoarele săptămâni, pofta de a vedea meciurile Campionatului European de Fotbal 2020, dar, mai ales, apetitul pentru preparate culinare delicioase. Până pe 10 iulie 2021, mâncarea şi sportul vor forma o echipă imbatabilă, care o să te convingă imediat.

Ai făcut un pariu pe un meci de fotbal de la EURO 2020 şi vrei să te simţi exact ca pe stadion? Nicio altă alternativă nu este mai atractivă decât aceea de a urmări partida pe care ai pariat, alături de prieteni şi alţi microbişti. Iulius Mall Iaşi transformă foodcourt-ul într-o arenă cu fani înfocaţi ai fotbalului, iar timp de trei săptămâni, cât mai durează Campionatul European de Fotbal 2020, pe ecrane vor rula toate partidele. Începând de vineri, 18 iunie 2021, când joacă, de la ora 16:00, Suedia împotriva Slovaciei, te aşteptăm în foodcourt cu preparate îmbietoare şi atmosfera pe care o aştepţi de atât de mult timp!

Restaurantele din foodcourt ţi-au pregătit şi ele oferte culinare inedite, speciale pentru sezonul UEFA 2020. Fie că alegi să te răsfeţi cu pizza cu blat cu multicereale şi mozzarella, mâncare mexicană spicy, noodles, bunătăţi greceşti cu sosuri speciale sau cu deserturi delicioase, propunerile restaurantelor cu siguranţă îţi vor fi coechipieri de încredere pe tot parcursul EURO 2020.

 

Comentarii