Trei brute care au abuzat de o minoră în stare de ebrietate au fost arestate preventiv

sâmbătă, 11 iunie 2022, 14:56
1 MIN
 Trei brute care au abuzat de o minoră în stare de ebrietate au fost arestate preventiv

În data de 9 iunie, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă faţă de trei bărbaţi, care au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „viol”. 

Cei trei sunt acuzaţi că în noaptea de 13/14 aprilie 2022, profitând de starea avansată de ebrietate a unei minore, respectiv de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, au dezbrăcat-o şi au întreţinut, fiecare, concomitent raporturi sexuale normale şi acte sexuale orale cu aceasta, în timp ce se aflau la locuinţa unuia dintre bărbaţi, de pe raza unei localităţi din mediul rural.

Joi, 9 iunie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunere formulată şi a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpaţi pentru o perioadă de 30 zile.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă  etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

SURSA: obiectivdesuceava.ro            

 

 

Comentarii