Trei persoane s-au electrocutat pe şantierul Manta Rosie Residence

marți, 25 iulie 2023, 14:50
1 MIN
 Trei persoane s-au electrocutat pe şantierul Manta Rosie Residence

Trei persoane s-au electrocutat pe şantierul Manta Rosie Residence din municipiul Iaşi. 

La locul accidentului au fost trimise de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Iași o autospecială de intervenție, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, un echipaj de prim ajutor calificat și de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Iași o ambulanță cu medic. Persoanele sunt evaluate medical de către echipajele medicale sosite la locul solicitării. 

Reprezentanţiile serviciilor de urgenţă au precizat că a avut loc un accident de muncă şi trei persoane au fost electrocutate după ce a căzut peste ele un fir electric. Ele au fost conştiente la momentul evaluării şi au fost transferate la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi.

„O victimă a suferit o fractură a gleznei stângi şi arsură pe 6% din membrul inferior stâng, de gradul I şi II, în timp ce două victime au suferit arsuri faciale şi ale membrelor inferioare şi superioare, de gradul al II-lea, pe aproximativ 35% din suprafaţa corporală”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Comentarii