Advertorial

Trenduri în materie de frumusețe pe care nu trebuie să le ratezi (P)

joi, 11 august 2022, 14:48
3 MIN
 Trenduri în materie de frumusețe pe care nu trebuie să le ratezi (P)
Lucrurile avansează tot mai mult, în toate domeniile din viața noastră, iar a ține pasul cu tot ceea ce se întâmplă, nu-ți poate aduce decât avantaje. Dacă tehnologia și digitalizarea au creat tot felul de concepte care ne fac viața mai ușoară, iată că și în domeniul frumuseții, lucrurile se mișcă în aceeași direcție.
Paradoxal, o dată cu avansarea proceselor tehnologice, lumea tinde spre a se întoarce înspre natură, înspre elemente și secrete folosite încă din cele mai vechi timpuri, care par că aduc rezultate spectaculoase. Astfel că trendurile în frumusețe se îndreaptă într-acolo: într-o combinație uluitoare a elementelor naturale cu tehnologia.
 
Deși ingredientele naturale vor fi la putere, vom putea observa din ce în ce mai mult, produse obținute în baza unor tehnologii și studii foarte avansate, ce vor promite rezultate eficiente, pe care le vor prefera majoritea femeilor și nu numai. 
 
Iată care sunt tendințele în frumusețe pe care trebuie să le încerci:
 
  • Strălucire naturală și aspect sănătos
Rândurile multiple de fonduri de ten și produse cosmetice prea multe, au fost detronate de dorința femeilor de a avea un aspect cât mai natural, o strălucire care să demonstreze sănătate, la fel ca a femeilor coreene, ce par că au un ten perfect. 
Pentru a obține acest rezultate, folosește de produse CosRX produse coreene ce întrunesc toate principiile și ingredientele de care ai nevoie, pentru un astfel de aspect, perfect și natural. 
 
  • Produse cu utilizări multiple
Produsele ce promit o singură întrebunințare nu mai sunt în topul preferințelor, femeilor, din contră. Se merge spre o tendință de simplificare a rutinelor, deci spre acele produse, care oferă extrem de multe beneficii într-un singur produs. 
 
  • Ingrediente naturale 
Produsele din ingrediente naturale, cele prietenoase cu mediu dar și cele ce nu produc efecte nocive pe termen lung, sunt din ce în ce mai apreciate. 
Experții în frumusețe, se îndreaptă spre a oferi produse prietenoase cu pielea, cu forme active naturale și blânde și chiar fără parfum.  
Se revine din ce în ce mai mult la ingrediente naturale cu proprietăți uimitoare, care erau folosite în rutinele de frumusețe a femeilor asiatice. Unul dintre aceste ingrediente este chiar ceapa roșie, spre exemplu dar și alte ingrediente specifice lumii asiatice. 
Pentru produsele antirid, tendința este spre a se folosi ingrediente care fermentează pentru că acestea au extrem de multe beneficii, inclusiv pentru prevenirea îmbărânirii. 
 
  • Gadgeturi futuriste de înfrumusețare
Probabil că nu te-ai fi gândit vreodată că o oglindă poate cu adevărat să vorbească, atunci când auzeai povestea despre frumusețea incredibilă a Albei ca Zăpadă. Ei bine, iată că, tehnologia avansează și chiar există astfel de gadgeturi, care îți personalizează produsele sau tratamentele cu ajutorul smartphone-ului.
 
Tot ce ai de făcut este să te poziționezi în fața camerei telefonului și prin intermediul unei aplicații smart vei avea parte de recomandări și sfaturi potrivite tenului tău. 
 
În plus, te vei putea bucura, în curând de tratamente de înfrumusețare de înaltă tehnologie cum ar fi măști cu LED și senzor, produse de curățare facială cu ultra sunete și multe multe altele. 

Comentarii