Trupul Andreei Rabciuc, campioana româncă dispărută în Italia, găsit într-un canal, la Roma?

marți, 04 iulie 2023, 13:19
1 MIN
 Trupul Andreei Rabciuc, campioana româncă dispărută în Italia, găsit într-un canal, la Roma?

Rămăşiţele umane ale Andreei Rabciuc, campioana româncă la tir, în vârstă de 28 de ani, dispărută fără urmă pe 12 martie 2022 în Italia, ar fi fost găsite.

Pe 1 iulie 2023 a fost descoperit un schelet de femeie la Roma, într-un canal de scurgere. Autorităţile se întreabă dacă nu cumva ar putea fi Andreea. Analiza ADN-ului de pe rămăşiţele găsite la Prenestino a fost solicitată colegilor din capitală. Ipoteza este că este vorba despre românca de 28 de ani care a dispărut în martie în urmă cu un an în regiunea Marche după ce s-a certat cu iubitul ei, susţin autorităţile italiene.

Parchetul Ancona a contactat autorităţile judiciare din Roma pentru a obţine actualizări cu privire la rămăşiţele uman găsite sâmbăta trecută la Roma, într-un parc din Pigneto, pe şoseaua Prenestina. Se vor face verificări ADN. Un excavator, care curăţa terenul deţinut de Ferrovie dello Stato, a tras un schelet, în interiorul unui şanţ de drenaj. Potrivit medicului legist, ar fi vorba despre o femeie de 30 de ani, al cărei deces datează de acum aproximativ un an. Scheletul avea şi un colier care urmează să fie analizat de criminalişti, scrie presa italiana. Singurul suspect al acestui caz este iubitul fetei, un cetăţean italian, cercetat în libertate. Bărbatul a negat vehement că este vinovat, potrivit ziare.com.

Comentarii