Un arbitru ieşean oficiază în preliminariile unui Campionat Mondial!

miercuri, 01 martie 2023, 10:39
1 MIN
 Un arbitru ieşean oficiază în preliminariile unui Campionat Mondial!

Futsalul românesc va fi reprezentat de o nouă brigadă de arbitri la un meci din cadrul etapei a V-a a grupelor preliminariilor Campionatului Mondial din 2024.

 

Partida din cadrul grupei a XII-a dintre Germania și Letonia va fi condusă de ieșeanul Vlad Ciobanu (FOTO centru), alături de piteșteanul Liviu Chița, al treilea oficial fiind desemnat bucureșteanul Laurențiu Deaconu. 
Pentru acest duel, observator pentru arbitri a fost delegat Elchin Samadli (Azerbaidjan), iar oficial de joc din partea forului organizator va fi Sergio Lopez Andujar Alonso (Spania). 
Jocul se va disputa vineri, cu începere de la ora 20.00, în sala  Halle Sport din Bielefeld (Germania).
 
Vlad Ciobanu se află deja la al treilea joc arbitrat în grupele preliminare pentru calificarea la Campionatul Mondial. Anul trecut, ieșeanul a fost delegat la partidele Norvegia – Serbia și Croația – Israel, de fiecare dată avându-i alături pe un alt ieșean, Bogdan Hanceariuc, și Liviu Chița.
Reamintim, la începutul acestui an, Hanceariuc a fost delegat la turneul de calificare (etapa preliminară) pentru Campionatul European de Juniori (U19), oficiind la jocuri din cadrul grupei A, unde au participat Anglia, Malta, Lituania și Estonia.

Comentarii