Un bărbat și-a ucis soția și fiica de 2 ani eliberând o cobră în camera în care acestea dormeau

sâmbătă, 25 noiembrie 2023, 15:50
2 MIN
 Un bărbat și-a ucis soția și fiica de 2 ani eliberând o cobră în camera în care acestea dormeau

Un bărbat din India a fost arestat la o lună după ce și-a omorât soția și fiica de 2 ani eliberând o cobră în camera în care dormeau cele două.

Incidentul a avut loc în Adheigaon, un sat din statul indian Odisha, scrie Daily Mail, preluat de stirileprotv.ro. Tânărul de 25 de ani, identificat drept Ganesh Patra, avea o dispută conjugală cu soția sa Basanti Patra, de 23 de ani. S-au căsătorit în 2020 și au avut o fiică pe nume Debasmita.

Soțul ar fi cumpărat cobra de la un crescător de șerpi, spunând că o va folosi în scopuri religioase. Pe 6 octombrie, Ganesh ar fi eliberat șarpele dintr-un borcan de plastic în camera în care dormeau soția și fiica lui.

Amândouă au fost găsite moarte, cu mușcături de șarpe, în dimineața următoare, în timp ce bărbatul a susținut că a dormit într-o altă cameră. Ganesh le-a spus vecinilor săi că un șarpe a intrat în casa lui și i-a mușcat soția și copilul.

Sătenii au ucis șarpele și au dus de urgență mama și fiica la un spital din apropiere, unde au fost declarate moarte. Ganesh a depus și o plângere la poliție, iar cazul a fost înregistrat drept moarte nenaturală.

Superintendentul de poliție Jagmohan Meena a spus că socrul lui Ganesh l-a acuzat însă de crimă pe bărbat, care a fost în cele din urmă arestat la o lună după incident.

Suspiciunile au început să crească cu privire la circumstanțele morții, iar poliția a interogat crescătorul de șerpi din zonă. Ganesh a negat inițial acuzațiile, dar în cele din urmă și-a recunoscut crimele sub interogatoriu, a spus poliția.

Comentarii