Un inginer silvic a împuşcat mortal un tânăr de 33 de ani. Cum s-a petrecut incidentul?

sâmbătă, 08 aprilie 2023, 13:35
1 MIN
 Un inginer silvic a împuşcat mortal un tânăr de 33 de ani. Cum s-a petrecut incidentul?

O tragedie s-a consumat sâmbătă dimineaţă în satul Holda, oraşul Broşteni, un tânăr în vârstă de 33 de ani fiind împuşcat mortal în curtea unei locuinţe. Sâmbătă dimineaţă, la ora 7.50, a fost efectuat un apel de urgenţă la 112, prin care s-a anunţat că la Holda este un bărbat împuşcat. Echipajul de la Ambulanţă trimis la faţa locului a găsit un bărbat în vârstă de 33 de ani, în stop cardio-respirator, ca urmare a unei leziuni prin împuşcare. Echipajul a început manevrele de resuscitare, le-a continuat timp de aproximativ o oră, dar din păcate pentru cel împuşcat nu s-a mai putut face nimic şi în jurul orei 09.00 a fost declarat decesul.

Datele pe care le avem arată că un inginer silvic din Holda, Cristi Duca, a vrut să sacrifice sâmbătă dimineaţă un viţel. Bărbatul chiar anunţase pe Facebook că va sacrifica un tăuraş şi a afişat lista de preţuri pentru carne macră, coaste, carcasă etc.

Pentru sacrificarea animalului, inginerul Cristi Dunca a chemat în ajutor un vecin, pe Adi Axinte. Pregătirile pentru tăiere au făcut ca taurul să devină agitat, astfel că inginerul a mers în casă şi a luat o armă de vânătoare, pe care o deţine legal, şi a tras un foc asupra animalului. Datele preliminare ale anchetei arată că glonţul a trecut prin corpul animalului, printr-un perete al anexei şi l-a lovit mortal pe Adi Axinte, care era poziţionat lângă peretele exterior al grajdului.

Cititi materialul integral pe monitorulsv.ro

Comentarii