Un medic a murit la două săptămâni după ce a fost vaccinat anti-COVID. Investigaţie la Pfizer

vineri, 08 ianuarie 2021, 17:10
1 MIN
 Un medic a murit la două săptămâni după ce a fost vaccinat anti-COVID. Investigaţie la Pfizer

Un medic american din Miami a murit la două săptămâni după ce a fost vaccinat anti-COVID-19. Autorităţile medicale din Florida au deschis o anchetă, iar cei de la Pfizer fac şi ei o investigaţie şi informează că „nu cred că este vreo legătură directă” între vaccin şi cauza morţii.

Heidi Neckelmann, soţia doctorului Gregory Michael, care a murit pe 3 ianuarie, a declarat pentru NBC Miami că soţul său a început să aibă simptome ciudate la câteva zile după ce a primit prima doză a vaccinului, inclusiv mai multe pete mici pe mâini şi picioare.

Doctorul Gregory Michael, care lucra la Centru Medical Mount Sinai din Miami de 10 ani, a fost adus la Urgenţe cu diagnosticul de purpură trombocitopenică idiopatică cronica, o afecţiune rară caracterizată prin scăderea numărului de trombocite sau plachete sanguine sub 100.000/mmc, cifră considerată actualmente limita inferioară normală. Iar pe 3 ianuarie a făcut o hemoragie ce i-a fost fatală.

Deşi deocamdată nu există vreo dovadă medicală sau ştiinţifică că decesul doctorului Michael a fost cauzat de vaccin, Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite a deschis o investigaţie asupra decesului din cauza intervalului scurt dintre administrarea vaccinului şi moartea medicului. Citeşte mai mult pe adevarul.ro.

Comentarii