Un microbuz Mercedes a izbit violent un BMW: cinci persoane au fost rănite

vineri, 20 mai 2022, 09:42
2 MIN
 Un microbuz Mercedes a izbit violent un BMW: cinci persoane au fost rănite

Un accident cumplit a avut loc în această dimineaţă. Cinci persoane, printre care şi un minor, au suferit leziuni şi au fost transportate la spital după un accident produs în dimineaţa zilei de joi, în jurul orei 9.30, la intrarea în Câmpulung Moldovenesc dinspre Suceava. Este vorba de o coliziune în care au fost implicate un autovehicul marca BMW şi un microbuz Mercedes Benz. 

Pentru că numărul răniţilor era destul de mare, iar o persoană era şi încarcerată, la faţa locului au fost trimise o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje SAJ. Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs în timp ce şoferul microbuzului, un bărbat de 49 de ani, din Fălticeni, a încercat să intre, fără să se asigure corespunzător, într-o benzinărie situată în partea stângă de mers.

În acel moment, a intrat în coliziune cu un BMW condus de un bărbat de 36 de ani, din Sadova, care depăşea microbuzul peste linia continuă. În urma impactului a rezultat rănirea a cinci persoane. Este vorba de o familie din BMW, respectiv cei doi soţi şi un copilaş de nici trei ani. Toţi trei au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital. Tot acolo au ajuns şi alte două persoane, şoferul microbuzului şi un alt pasager din BMW.

Cel mai grav rănit pare să fie şoferul microbuzului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, în timp ce celelalte patru persoane au ajuns la spitalul din Câmpulung Moldovenesc. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat valoarea zero. Traficul auto pe drumul european 58 a fost întrerupt pe ambele sensuri timp de mai bine de jumătate de oră. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cine este vinovat de comiterea acestui accident.

SURSA: monitorulsv.ro

 

Comentarii