Un microbuz plin cu copii a intrat într-un autoturism: două persoane au murit

joi, 10 iunie 2021, 09:43
1 MIN
 Un microbuz plin cu copii a intrat într-un autoturism: două persoane au murit

Două persoane au murit în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz cu copii şi un autoturism, produs pe DN 71, în zona localităţii Aninoasa din judeţul Dâmboviţa. Mai mulţii copii au fost răniţi, şapte fiind transportaţi la spital.

"Din primele cercetări s-a stabilit că un conducător auto de 64 de ani, în timp ce conducea un autovehicul destinat transportului de persoane (microbuz), către o unitate de învăţământ de pe raza localităţii Aninoasa, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga şi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani. În urma impactului, două persoane au decedat, respectiv conducătorul microbuzului, un bărbat de 64 de ani, şi un pasager, însoţitor al copiilor, in vârsta de 60 de ani", a transmis Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

Totodata, 7 copii au fost transportaţi la spital pentru a fi examinaţi medical, urmând ca în funcţie de diagnostic să se stabilească numărul de persoane rănite. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi fac în continuare cercetări, urmând să stabilească exact toate împrejurările producerii accidentului de circulaţie.

Comentarii