Advertorial

Un motiv pentru care să te muți într-un apartament nou – nivelul superior de siguranță seismică, peste standarde (P)

luni, 16 martie 2020, 02:50
3 MIN

Trebuie să observăm că în ultimii ani au apărut construcții proiectate să facă față unor cutremure cu magnitudini de până la 8,5 grade pe scara Richter.

Noile apartamente Made ToMeasure – UNIQUE Residence Sf. Andrei, zona Palas
 

Astfel, clădirile ridicate după anul 2014 prezintă cele mai mari rezistențe la seism, datorită legii care îi obligă pe toți specialiștii în proiectare și construcții să respecte normativele în vigoare, la standarde superioare, și, nu în ultimul rând, datorită dezvoltatorilor imobiliari care se angajează în realizarea unor proiecte moderne, mai costisitoare, dar mai sigure, pentru a da naștere unor clădiri cât mai performante.
Atunci când ezită în fața unui proiect cu o structură de rezistență peste standarde, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor.

UNIQUE Residence nu face nici un rabat și investește continuu când vine vorba despre realizarea unei creșteri semnificative a nivelurilor de siguranţă seismică al noilor sale clădiri și pe care proiectanţii săi sunt obligaţi să le atingă, în conformitate cu Normele de Proiectare la Acţiunea Seismică, respectiv Codul de proiectare armonizat la nivel european ”Eurocod 8 – Proiectarea structurilor pentru rezistenţa la cutremur”, cu anexele naţionale şi normativul de proiectare seismică P100-1/2013.

Continuând demersurile începute la proiectele din Botoșani și Focșani, și valorificând experiența acumulată prin dezvoltarea în municipiul Iași a clădirii UNIQUE Office Building din str. Sf.Lazăr, urmărim să asigurăm o calitate deosebită în toate proiectele marca UNIQUE Residence, pentru a da naştere unor locuințemoderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, eficiente, cu o durată de viaţă peste standarde.

Ridicăm standardele – Noile blocuri de apartamenteUNIQUE Residence, situate chiar în imediata apropiere a celui mai mare complex comercial din Iași, auun sistem de fundare deosebit de eficient, alcătuit din radier cu grinzi si piloți din beton armat, utilizând materiale cu rezistențe mari, cu o soluție structurală performantă, în cadre de beton armat, ceea ce ne permite să afirmăm că am ridicat ștacheta nivelului de siguranță seismică oferit, dând naștere astfelunora dintre cele mai sigure clădiri noi din municipiul Iași.

Apartamente Premium în zonă Premium – Noul ansamblu de apartamente Made ToMeasure, din zona Palas, strada Sf. Andrei nr. 7-9, cu un regim de înălțime de S+D+P+5/7E,cuprinde două corpuri de apartamente personalizabile, cu una, două sau trei camere, realizate cu finisaje Premium (parchet triplu-stratificat, uși din lemn masiv ș.a.), și va dispune de locuri de parcare subterană și supraterană,  și spații comerciale la parter.
Pentru un concept unitar, puteți beneficia de o gamă largă de pachete de dotări și echipări (aparataje electrice, corpuri de iluminat, încălzire în pardoseală; sisteme HVAC: încălzire, ventilație și aer condiționat; mobilare a apartamentelor; echipare și mobilare a băilor), de amenajări interioare și design interior, puse la dispoziție pentru diverse niveluri, și nu în ultimul rând, pentru pachetele de soluţii personalizate SMART Home, care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa locuinţei pe măsura dorinţelor şi a ritmului propriu de viaţă.

VEZI diferența!

Proiectele rezidențiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, în curs de dezvoltare în Iași, Focșani și în patru zone ale Botoșaniului: https://www.m2msolutions.ro/uniqueresidence.html

Spot UNIQUE Residence pe https://www.youtube.com/watch?v=zpFwcGBvz9A

Comentarii