Un poliţist din Iaşi de 28 de ani a murit în cumplitul accident de la Ripiceni

luni, 18 octombrie 2021, 12:18
2 MIN
 Un poliţist din Iaşi de 28 de ani a murit în cumplitul accident de la Ripiceni

Trei vieţi au fost curmate din cauza alcoolului la volan, trei familii au fost distruse iremediabil şi probabil că nu-şi vor mai reveni niciodată din şocul acestei pierderi.

Trei tineri au murit noaptea trecută într-un cumplit accident care a avut loc la ieşirea din localitatea Ripiceni. Primul ar fi Marius R., în vârstă de 28 de ani, şi care era poliţist în localitatea Bivolari, judeţul Iaşi.

Al doilea ar fi Răzvan L., de 24 de ani, iar al treilea Alexandru C., fiul fostului viceprimar al comunei Ripiceni. Avea 22 de ani. Erau cunoscuţi în comunitate ca fiind tineri cuminţi care-şi vedeau de treaba lor şi nu făceau probleme. Nu erau consumatori frecvenţi de alcool.

Au fost la un botez sâmbătă seara, la fiica şefului Postului de Poliţie din localitate, iar a doua zi, aşa cum se obişnuieşte, ar fi participat la „scălduşcă”. Aşa ar fi petrecut mai mult timp împreună până târziu în noapte, când s-a petrecut accidentul.

Potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Botoşani, la volan se afla tânărul de 28 de ani. Acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina a ajuns pe câmp. În urma impactului a rezultat decesul a trei dintre ocupanţii maşinii, cu vârste de 28, 24 şi 22 de ani. Un al patrulea, un alt tânăr de 24 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Reamintim faptul că, la data de 17 octombrie 2021, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Drumul Naţional DN 29 C, între localităţile Ripiceni şi Manoleasa a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a stabilit că un tânăr de 28 de ani, din comuna Ripiceni, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Ripiceni către localitatea Manoleasa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului a rezultat decesul a trei tineri de 28, 24 şi 22 de ani şi vătămarea corporala a altui tânăr de 24 de ani, toţi din comuna Ripiceni.

SURSA: cns24.ro

Comentarii