Un presedinte de club a luat banii bunicii de inmormantare pentru deplasarea echipei de fotbal la un meci

marți, 01 iunie 2021, 12:39
1 MIN
 Un presedinte de club a luat banii bunicii de inmormantare pentru deplasarea echipei de fotbal la un meci

In fotbalul romanesc este posibil orice. Dacia Unirea Braila a promovat in Liga 2 dupa barajul cu Otelul Galati, desi nu avea niciun leu in conturile clubului.

Presedintele clubului a apelat la banii bunicii sale, pentru a putea merge echipa de la malul Dunarii intr-o deplasare. Batrana ii avea stransi pentru inmormantare.

"Suntem platiti pe datorie. Sunt foarte fericit ca am promovat, am muncit enorm. Avem un lot foarte bun, unit, asta a facut diferenta. Au fost si alte echipe cu bugete mai mari in seria noastra.

Deocamdata, suntem pe datorii. Avem de recuperat, avem de luat bani. Suntem o mana de oameni. Pentru meciul de la Radauti, nu am avut bani de deplasare. Presedintele clubului a furat banii de la bunica lui.

A luat multi bani, peste 10 000 de lei. Speram sa fie sanatoasa bunica. Erau banii stransi pentru inmormantare", spus Florentin Petre, antrenorul echipei.

Cu toate problemele financiare, Braila a promovat in Liga 2 dupa doi ani.

Echipa lui Florentin Petre a invins pe Bucovina Radauti si pe Otelul Galati la meciurile de baraj si va juca in sezonul viitor in liga secunda.

Sursa: ziare.com

Comentarii