Un primar a verificat, pe camerele video, cât stătea la serviciu viceprimarul: sub patru ore pe zi

luni, 13 martie 2023, 10:54
2 MIN
 Un primar a verificat, pe camerele video, cât stătea la serviciu viceprimarul: sub patru ore pe zi

Un primar din Bihor a verificat, pe camerele video, cât stătea la serviciu viceprimarul, cu care se afla într-un conflict public: sub patru ore pe zi. Incidentul s-a petrecut în Marghita, unde primar este Marcel Sas Adăscăliții, ales independent, dar care azi a trecut la PNL. Viceprimarul pe care l-a monitorizat este Demian Zsolt, de la UDMR, scrie Bihoreanul.

Cea mai dură dispută a fost cauzată de faptul că viceprimarul s-a opus tăierii salariilor angajaților primăriei. Mai mult, în ianuarie, consilierii locali au votat majorarea salariilor funcționarilor, deși edilul-șef nu era de acord.

Cât stătea la serviciu viceprimarul: sub patru ore pe zi

„Vreau să-i aduc aminte domnului viceprimar două aspecte: faptul că dânsul în continuare datorează municipalității 27.000 de lei și, al doilea lucru, pe care l-am prezentat și în ședința anterioară, este faptul că, odată ce am constatat că angajații Primăriei nu-l identifică pe domnul viceprimar în birou, am luat decizia să îl monitorizez prin camerele poziționate în căile de acces ale instituției și am constatat un lucru interesant”, a spus Sas Adăscăliții, într-un mesaj video pe Facebook.

„Făcând o monitorizare pe șase luni de zile în anul 2021, am constatat că domnul viceprimar petrece timp în Primărie aproximativ trei ore și 14 minute pe zi, iar în anul 2022 l-am monitorizat opt luni de zile prin camerele de acces și am constatat că a petrecut în medie pe zi în Primărie trei ore și 41 de minute, între care media petrecută la țigară este de 24 de minute pe zi. Așadar, am vrut să-i aduc aminte domnului viceprimar că datorează bani municipalității și timp orașului”, a mai arătat Adăscăliții. (defapt.ro)

Comentarii