Untold va avea loc la Cluj între 9 și 12 septembrie. Biletele se pun în vânzare joi

luni, 07 iunie 2021, 14:10
1 MIN
 Untold va avea loc la Cluj între 9 și 12 septembrie. Biletele se pun în vânzare joi

Cel mai mare festival din România, Untold, va fi organizat la Cluj în acest an, în toamnă. Anunțul e oficial și vine de la organizatori. Se participă fără limită de capacitate. Ediția din acest an are loc între 9 și 12 septembrie.

Reprezentanții festivalului de la Cluj spun că au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi.

De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde – Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR).

”Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor Untold, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii”, promit aceștia.

Biletele se pun în vânzare joi 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, iar de azi fanii festivalului care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an.

Aflați amănunte de pe g4media.ro.

Comentarii