UPDATE: Încă un transfer la Politehnica

vineri, 02 august 2019, 12:53
2 MIN
 UPDATE: Încă un transfer la Politehnica

Timişoreanul Bîrnoi a semnat un contract pe doi ani cu echipa ieşeană. Luni, de la ora 18:00 , Poli joacă în deplasare cu FC Voluntari, în cadrul etapei a IV-a a Ligii I de fotbal

 

 

Politehnica Iaşi continuă să-şi întărească lotul de jucători. Ieri, oficialii clubului ieşean au anunţat oficializarea colaborării cu fotbalistul Cosmin Bîrnoi, care a dat probe în ultima perioadă. Jucătorul împlineşte 22 de ani pe 17 august. El vine liber de contract de la ACS Poli Timişoara, singurul club la care a fost legitimat până acum. În urmă cu doi ani, Bîrnoi, care evoluează pe postul de aripă, a fost aproape de un transfer la FCSB, fiind remarcat de gruparea bucureşteană. În vară, fotbalistul s-a pregătit cu FC Botoşani, însă gruparea din nordul Moldovei nu l-a legitimat.

Altfel, Poli a organizat ieri o conferinţă de presă la care au participat, în premieră, alţi doi jucători legitimaţi recent, Iuliu Haţiegan, transferat de la U Cluj şi Rodney Lopes Cabral, venit de la echipa de ligă secundă olandeză Telstar. Ambii s-au declarat optimişti că vor lăsa o bună impresie la Iaşi. “Mă bucur că am ajuns aici, la o echipă de tradiţie, într-un oraş frumos. E un pas înainte în cariera mea, vreau să-mi fac datoria faţă de echipă” a spus Haţiegan, care joacă mijlocaş ofensiv sau atacant. Cabral, fundaş dreapta, a lăudat fotbalul românesc.

La conferinţă a participat şi antrenorul principal al Politehnicii, Mihai Teja, care s-a referit la disputa cu FC Voluntari, de luni, din etapa a IV-a a Ligii I de fotbal. “Este un meci dificil, pentru că întâlnim o echipă care va face totul să câştige, după ce nu a obţinut niciun succes în primele trei etape. Noi vrem să confirmăm startul bun de sezon şi vrem, ca de fiecare dată, să câştigăm. Fiecare echipă va avea presiunea ei. Sper să fie un meci frumos”. Teja s-a referit şi la suprafaţa de joc de pe stadionul “Emil Alexandrescu”: “Nu se mai poate continua aşa. Trei, patru, cinci, zece etape putem juca în altă parte, numai să se rezolve. Când va fi gata terenul de antrenament, terenul sintetic, terenul mare, vom intra în normal”.

Disputa dintre FC Voluntari şi Poli, din prima zi a săptămânii viitoare, va începe la ora 18:00

Comentarii