Vezi aici 180 de poze cu copiii din Cioca Boca emoţionaţi la primirea darurilor de Crăciun

miercuri, 23 decembrie 2020, 03:00
1 MIN
 Vezi aici 180 de poze cu copiii din Cioca Boca emoţionaţi la primirea darurilor de Crăciun

83 de copii şi familiile lor vor ţine minte mulţi ani de aici înainte ziua de ieri. Moşul cel bun a ajuns la copilaşii din Cioca Boca, care l-au aşteptat cu emoţie şi nerăbdare, iar darurile au putut ajunge în siguranţă datorită celor două maşini mari puse la dispoziţie de omul de afaceri Viorel Blăjuţ. Chiar dacă educatoarea şi învăţătoarele i-au anunţat pe copilaşi să vină începând cu ora 11, pe clase, cu un decalaj de 15-20 de minute între ele pentru a evita aglomeraţia, prichindeii, morţi de curiozitate şi nerăbdare încă de când au deschis ochii ieri-dimineaţă, au venit să întrebe de daruri încă de pe la ora 9.30.

 Iar Moş Crăciun – datorită generozităţii celor peste 100 de donatori, companii, persoane publice, dar şi simpli ieşeni – a reuşit să îi îmbrace pe toţi din cap până în picioare, având în pachete, fiecare, de la şoseţele, maiou, chiloţei, până la geci de iarnă, ghetuţe îmblănite din piele, adidaşi pentru sport, mai multe bluziţe de schimb, pantalonaşi sau trening complet, dar şi articole de igienă sau rechizite, toate noi-nouţe şi de calitate. Toţi au recunoscut că o aşa bucurie nu a mai fost niciodată în sat.

 

VIDEO: Un copil extrem de emoționat de întâlnirea cu ursulețul de pluș

Un emoționant reportaj foto, în care puteți vedea filmul complet de la Cioca Boca, de la descărcarea darurilor până la explozia de bucurie de pe fața copiilor puteți vedea AICI.

Comentarii