(VIDEO) Accidentul în care a murit tânăra din Focşani, filmat de un radar al Poliţiei

duminică, 30 octombrie 2022, 10:02
2 MIN

Accidentul în care a murit Nina, o tânără de 31 de ani din Foşcani, produs între localităţile Tişiţa şi Panciu din Vrancea, a fost filmat chiar de un radar al Poliţiei.

Imaginile momentului în care s-a produs accidentul au fost publicate pe YouTube de Corneliu Condurache. Tragedia s-a produs joi, 27 octombrie, pe DN 2L, între localităţile Tişiţa şi Panciu din judeţul Vrancea.

Pe imagini se poate observa cum maşina condusă de Nina circula în spatele unui autoturism care apare în prim-plan. La un moment dat, tânăra şoferiţă a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a lovit de un copac.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a înfăşurat efectiv în jurul copacului, iar tânăra de la volan nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Tot potrivit imaginilor, accidentul s-ar fi produs chiar în faţa unei maşini de Poliţie care supraveghea traficul în acel moment. Una dintre ipotezele luate în calcul este explozia unui cauciuc. Pe imagini se poate observa cum, înainte de accident, bucăţi dintr-un cauciuc se desprind.

Tânăra care a murit în accidentul produs între Tişiţa şi Panciu a fost plânsă de zeci de prieteni care i-au lăsat mesaj de adio pe reţelele de socializare.

"Din păcate astăzi ne-a părăsit un înger păzitor! Colega noastră Nina numai este. Ne-ai rupt sufletul îngeraș! Nu avem cuvinte, Dumnezeu sa te odihnească!" sau "Drum lin între îngeri scumpa mea surioară. Vei rămîne veșnic în inima mea și nu am să te uit niciodată, toți sîntem datori cu o moarte, dar a ta a venit prea devreme", sunt doar câteva dintre mesajele de adio ale prietenilor Ninei lăsate pe Facebook.

Comentarii