VIDEO: Bătaie mare la vânzarea caselor de 250 de euro construite de Guvern pentru sinistrați la Bacău

joi, 10 februarie 2022, 11:11
2 MIN
 VIDEO: Bătaie mare la vânzarea caselor de 250 de euro construite de Guvern pentru sinistrați la Bacău

Casele scoase la licitație de primăria din comuna băcăuană Gura Văii cu 250 de euro, după ce sinistrații pentru care au fost construite le-au abandonat, au primit toate oferte de cumpărare și nu doar câte una.

În total, primăria a scos la vânzare 129 de case, iar succesul acțiunii nu a întârziat să apară. Un număr extrem de mare s-au interesat de aceste case și au trimis oferte de cumpărare. De exemplu, pentru unul dintre imobile s-au primit 33 de oferte.

Cele mai multe dintre case au fost cumpărate până acum de împătimiţii de drumeţii şi trasee turistice, dar şi la pasionaţii de off-road, conform Adevărul.„Da, am reuşit! Casele de la Rotunda îşi vor găsi noii proprietari! Rezultatele la împlinirea termenului limita de depunere a ofertelor arată aşa: 920 de caiete de sarcini vândute şi 838 de oferte depuse. Media arată că o casă a fost ofertată de 6,65 de ori. Cea mai dorită casă a adunat nu mai puţin de 33 de oferte! Comisia de evaluare va începe deschiderea oficială a plicurilor aflând astfel şi sumele oferite de noii cumpărători. Întoarse din drumul demolării, casele abandonate din 2006 vor da viaţă viselor fiecărui cumpărător. Din Satul Fantomă în Sat de Vacanţă, din gaura neagră a Bugetului Local în sursă generatoare de venituri! Mulţumesc tuturor angajaţilor implicaţi pentru efortul consistent depus!”, a declarat primarul comunei Gura Văii, Silviu Tinei.

Casele au fost construite de Guvern în satul Rotunda, în 2005- 2006, pentru sinistrații unor inundații, dar abandonate între timp. Apoi, primăria a reușit să vândă doar 71 dintre casele construite.

Sursa: adevarul

Comentarii