VIDEO: Ce se afla pe carosabil în zona în care s-a produs tragicul accident la raliul din Brașov

luni, 28 martie 2022, 17:39
1 MIN
 VIDEO: Ce se afla pe carosabil în zona în care s-a produs tragicul accident la raliul din Brașov

Este anchetă după tragicul accident care a avut loc duminică, în timpul unui raliu pe centura Brașovului. Într-o curbă, un concurent a pierdut controlul mașinii, un Lamborghini, și a lovit mortal un spectator de 19 ani.

Unii piloți le-ar fi semnalat organizatorilor că în zona respectivă, pe carosabil era nisip amestecat cu sare. În plus, imaginile surprinse în timpul cursei arată că mai multe persoane s-au apropiat prea mult de șosea. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

60 de concurenți s-au aliniat la startul concursului de “drag race” – “accelerare pentru amatori” organizat pe centura Brașovului. Toți, tineri pasionați de mașini cu motoare puternice. De pe margine îi urmăreau alți zeci de curioși. La un moment dat un Lamborghini Huracan alb a pierdut controlul într-o curbă ușoară și s-a răsturnat în decor, spulberându-l pe băiatul de 19 ani care urmărea cursa.Mașina a ieșit de pe șosea în acest loc și urmele pe care le-a lăsat aceasta, iar apoi s-a rostogolit pe câmp aproximativ 50 de metri.

Bela Stoica, organizator competiție: „Fiind un ușor viraj, a pierdut controlul asupra mașinii și a ieșit, de fapt se văd și urmele, a ieșit din decor, sărind peste malul acesta, viaductul de aproape 2 metri adâncime, sărind peste, s-a înfipt în pământ și a generat datul peste cap de mai multe ori”.

Mai mult, pe stirileprotv

Comentarii