VIDEO Cocalari cu BMW, filmați când alergau un cal cu mașina

miercuri, 18 ianuarie 2023, 10:11
1 MIN
 VIDEO Cocalari cu BMW, filmați când alergau un cal cu mașina

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani i-ar fi identificat pe cei doi conducători auto care apar în imaginile surprinse cu un cal legat de mașină.

Imaginile video au apărut pe grupul Radar Botoșani Oficial însă au fost imediat șterse de către persoana care le-a filmat.

Botoșăneanul se afla într-un microbuz și a filmat cu telefonul un alt participant la trafic, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW și avea legat un cal care alerga în urma mașinii.

Doar că persoana care a filmat a încălcat la rându-i regulile rutiere, pentru că a utilizat telefonul la volan și a efectuat și o depășire pe linie continuă.

„Conducătorii auto au fost identificați și invitați la sediul Poliției pentru clarificarea situației”, a transmis Anca Silion, comisar șef în cadrul Compartimentului Compartimentul de Analiză și Prevenirea Criminalității.

Nu se știe dacă au ajuns efectiv la sediul Poliției și nici dacă au fost sancționați. Cel cu calul a ajuns în atenția Poliției Animalelor în timp ce, celălalt conducător auto, în vizorul Biroului Rutier din cadrul IPJ Botoșani.

Sursa: botosaneanul.ro

Comentarii