VIDEO Copil de 7 ani, bătut crunt de învățătoare. ISJ și directoarea școlii vor să mușamalizeze cazul

miercuri, 11 ianuarie 2023, 22:11
2 MIN
 VIDEO Copil de 7 ani, bătut crunt de învățătoare. ISJ și directoarea școlii vor să mușamalizeze cazul

O învățătoare este acuzată că a agresat un copil de 7 ani, în timpul orelor. Legiștii confirmă că elevul avea urme de zgârieturi și lovituri pe corp, dar Inspectoratul școlar Suceava contrazice certificatul medico-legal și spune că nu se confirmă că a fost lovit copilul
 

Mama unui copil de șapte ani din Câmpulung Moldovenesc o acuză pe o învățătoare că i-a agresat băiatul fizic și verbal, scrie Euronews.ro. Mama a mers la IML și a obținut un certificat medico-legal care atestă că fost lovit și zgâriat, copilul. Părinții spun că directoarea școlii a încercat să-l intimideze pe copil și să ascundă faptele, iar inspectorul școlar adjunct spune că „s-au ajuns la niște concluzii prin care nu se confirmă faptul că a fost lovit copilul.”
Elevul de 7 ani a mers împreună cu mama sa pentru a o confrunta pe învățătoare, pe care o acuză că a lovit copilul în timpul orelor, în data de 12 decembrie 2022. Discuția dintre învățătoare și copilul agresat a fost înregistrată în biroul directoarei.

Copil: „Și nu poți să spui că nu m-ai lovit, am dovezile pe mine.”

Învățătoare: „Unde te-am lovit?”

Copil: „Aici și aici.”

Învățătoare: „Cu ce te-am lovit?”

Copil: „Cu mâna.”

După incident, ajuns acasă cu lovituri vizibile, mama a mers cu copilul la medicina legală, unde au obținut un certificat pe care scrie că prezenta echimoze, excoriaţie şi tumefacţie, leziuni ce necesită patru, cinci zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și care „s-au putut produce prin lovituri cu mijloace contondente și zgâriere cu mâna”. Pusă în fața acuzațiilor, pe înregistrare, învățătoarea neagă că l-ar fi bătut pe copil.

Mai mult, pe edupedu

Comentarii