VIDEO Copil spulberat pe trecerea de pietoni de șoferul unei dube

duminică, 01 octombrie 2023, 14:49
1 MIN
 VIDEO Copil spulberat pe trecerea de pietoni de șoferul unei dube

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă, pe DN59, în apropiere de Timişoara. Un copil de 12 ani, care mergea pe lângă bicicletă, a fost spulberat de o dubă pe trecerea de pietoni.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum băiatul se dă jos de pe bicicletă şi traversează strada. În timp ce merge grăbit pe trecerea de pietoni, pe lângă bicicletă, copilul este lovit în plin de o maşină venită în viteză. Șoferul frânează și oprește mașina după 10-15 metri.

În urma impactului, copilul a fost rănit şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Şoferul vinovat are 64 de ani şi, potrivit testelor, nu consumase droguri sau alcool, scrie opiniatimisoarei.ro.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

„Un bărbat, în vârstă de 64 ani, a condus o autoutilitară pe DN 59, dinspre Timișoara, spre Jebel, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 12 ani, care era angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, semnalizată în mod corespunzător. În urma evenimentului, a rezultat o victimă, respectiv minorul, în vârstă de 12 ani. Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, respectiv drugtest, rezultatele fiind negative”, a precizat IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Opinia Timisoarei

Comentarii