VIDEO – Doi cai care mergeau printre maşini au fost filmaţi azi dimineaţă în centrul Iaşului

vineri, 19 noiembrie 2021, 10:31
1 MIN
 VIDEO – Doi cai care mergeau printre maşini au fost filmaţi azi dimineaţă în centrul Iaşului

Şoferii care au circulat dimineaţă prin centrul oraşului şi prin Copou au avut parte de o întâlnire inedită.

 Doi cai, care iniţial au fost observaţi pe stradă în zona Agronomie, au ajuns pe bulevardul Independenţei. Întâmplarea a fost filmată de unii şoferi şi postată pe reţelele de socializare. “Trafic mai sustenabil de atât nu se poate”, “Ce e ciudat e că acum 40 min erau în agronomie. Nimeni nu i-a oprit”, “Studenţi la agronomie?”, “Poate i-a pierdut poliţia locală..”, au comentat persoanele care au vizualizat postarea.

“Legiuitorul a prevăzut în conţinutul art. 2 pct. 17 din Legea nr. 61/1991 faptul că "lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri" constituie contravenţie.

În acest context, poliţiştii locali care au fost dirijaţi pe bulevardul Independenţei pentru a îndepărta două cabaline care circulau pe mijlocul drumului, vor sancţiona pe proprietarul care a neglijat aspectele prevăzute de legea menţionată.

Până la stabilirea identităţii proprietarului, cele două cabaline au fost transportate la Padocul Tomeşti de către un echipaj specializat aparţinând S.C. Salubris S.A. în colaborare cu poliţiştii locali din cadrul Serviciului Poliţie Locală Călare”, a transmis Poliţia Locală.

Comentarii