VIDEO: Intervenție ca în filme la Satu Mare. Șofer fugar prins cu ajutorul unui TIR care i-a barat calea

vineri, 17 decembrie 2021, 12:58
1 MIN
 VIDEO: Intervenție ca în filme la Satu Mare. Șofer fugar prins cu ajutorul unui TIR care i-a barat calea

Accident rutier pe Drumul Careiului, la intrare în municipiul Satu Mare, după o urmărire ca-n filme, pe o distanță de zeci de kilometri. Conform informațiilor PresaSM, un șofer – cetățean italian – în vârstă de 36 de ani, nu a oprit la solicitarea Poliției în județul Bihor, în localitatea Biharia. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 04.00.

Individul a spart un baraj al Poliției Carei, după care trei mașini au pornit în urmărirea sa spre municipiul Satu Mare, pe DN19. Alertați de colegii lor, doi polițiști cu inspirație și tact din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Satu Mare au reușit să blocheze benzile de sens, la intersecția dintre Drumul Careiului și centură, oprind pe diagonală un TIR.

Șoferul fugar a încercat să spargă și acest baraj, cu toate că polițiștii și jandarmii se aflau în fața sa, cu armele îndreptate spre el. Individul a intrat cu mașina frontal în TIR, apoi – fără să ezite – polițiștii și jandarmii s-au aruncat asupra mașinii și au spart geamurile, pentru a-l împiedica pe conducătorul auto să facă alte manevre. Oamenii legii au reușit să îl extragă pe fugar și să îl încătușeze.

Mai mult, pe presasm

Comentarii