(VIDEO) La un pas de tragedie: Momentul accidentului din Bucureşti, unde un şofer a intrat într-un stâlp

miercuri, 17 noiembrie 2021, 19:40
1 MIN
 (VIDEO) La un pas de tragedie: Momentul accidentului din Bucureşti, unde un şofer a intrat într-un stâlp

​Procurorii au dispus miercuri reținerea șoferului care a provocat duminică un accident pe Bulevardul Magheru din București, după ce a fugit de polițiști și a pierdut controlul volanului intrând într-un semafor. Din imaginile surprinse de camera de la bordul unei mașini oprite la semafor se vede cum s-a produs accidentul și cum, din fericire, nimeni nu a fost rănit, deoarece în acel moment niciun pieton nu era pe zebră sau pe trotuarul unde s-a oprit mașina.

Din primele informaţii şoferul consumase droguri şi băuturi alcoolice.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, citat de Agerpres, duminică, în jurul orei 09,00, poliţişti de la Rutieră, care se aflau în intersecţia Bd. Aviatorilor/Piaţa Victoriei, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Bulevardul Aviatorilor.

Șoferul nu a oprit însă şi a continuat deplasarea către Piaţa Romană.

Poliţiştii au pornit în urmărirea mașinii, care la intersecţia Bulevardul Gheorghe Magheru cu Strada George Enescu a trecut pe culoarea roşie a semaforului, după care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit violent stâlpul unui semaforul situat pe trotuar.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l în aerul expirat. Totodată, acesta a fost testat şi cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv.

Comentarii