VIDEO Le-au ieșit dejecțiile din canalizare în apartamente și nici nu pot deschide geamurile din cauza gerului

sâmbătă, 13 februarie 2021, 21:15
1 MIN
 VIDEO Le-au ieșit dejecțiile din canalizare în apartamente și nici nu pot deschide geamurile din cauza gerului

În cartierul Speranța din Piatra Neamț s-a întâmplat din nou un lucru despre care municipalitatea nu prea vorbește. S-a înfundat instalația de canalizare și apa menajeră a ieșit prin toalete în locuințele oamenilor de la blocul H4. Apartamentele de la primul nivel sunt pline de rahat, iar oamenii se descurcă cum pot fără să aibă posibilitatea să deschidă vreun geam pentru că afară sunt multe grade cu minus. E un coșmar ceea ce se întâmplă acolo, scrie .ziaripiatraneamt.ro

Zilele trecute, cei de la ApaServ au mai desfundat o dată, și cei de la Locativ se implică cu tot ce pot, dar pe lângă faptul că locuitorii din cartier aruncă tot felul de lucruri în toalete există problema canalizării făcute greșit, cu țevi de canalizare mici și cu unghiuri de 90 de grade – genul de lucrare scumpă și făcută de cine trebuie și pe care primăria Piatra-Neamț nu vrea să o vadă.

În unele apartamente inundate nu locuiește nimeni sau oamenii sunt plecați de acasă pentru o perioadă mai lungă, prin urmare nimeni nu va scoate mult timp mizeria din aceste locuințe.

Mai mult, pe .ziaripiatraneamt.ro

Comentarii