VIDEO Logan luat pe sus de o autobetonieră: doi oameni striviţi

joi, 08 iulie 2021, 01:56
1 MIN
 VIDEO Logan luat pe sus de o autobetonieră: doi oameni striviţi

Doi tineri muncitori aflaţi într-un autoturism au fost răniţi grav în urma unui accident care a avut loc ieri la amiază, la intrarea în Leţcani, în zona Sandra Trading. 

Cei doi tineri se aflau într-un autoturism Logan şi circulau dinspre Iaşi către Leţcani. Şoferul a intenţionat să vireze la stânga, pentru a intra în curtea dealerului auto însă a făcut manevra “mascat" de către un buldoexcavator. Manevra nu a fost observată de către şoferul unei autobetoniere care a lovit în plin autoturismul Logan pe care l-a împins pe o distanţă de vreo 20 de metri. Cel mai probabil, "colosul" circula cu viteză deoarece prinsese demaraj la vale, aceste circulând către Iaşi. Şoferul camionului a fost testat cu alcooltestul şi nu se afla sub influenţa alcoolului.

De asemenea, cei doi tineri care se aflau în Logan, unul de 28 şi altul de 29 de ani au fost transportaţi la spital unde au primit îngrijiri medicale. Mai grav a fost cel de 29 de ani, care se afla în dreapta şoferului care a suferit un şoc hemoragic cu ruptură de splină, hemotorax. 

Mai multe imagini, AICI

Comentarii