VIDEO Moldovean șantajat de soțul amantei. Obligat să plătească sute de euro lunar

miercuri, 18 octombrie 2023, 12:08
2 MIN
 VIDEO Moldovean șantajat de soțul amantei. Obligat să plătească sute de euro lunar

Trei bărbați și o femeie din Chișinău sunt cercetați pentru șantaj, după ce soțul femeii i-a cerut amantului acesteia să-i dea lunar câte 200 de euro, timp de doi ani.

Soțul în vârstă de 60 de ani a aflat că nevasta, în vârstă de 40 de ani, îl înșeală în timp ce el se află la muncă în străinătate, iar în plus i-ar mai fi dat amantului și 1.000 de euro, scrie  StirilePROTV.

Soțul a decis atunci să-și recupereze banii și încă ceva în plus, motiv pentru care a apelat la un prieten, a cărui concubină îl cunoștea pe amantul în vârstă de 25 de ani.
Femeia implicată în schema de răzbunare a bărbatului înșelat l-a invitat pe amant la o cafea în oraș, moment în care au apărut concubinul ei, însoțit de soțul încornorat și încă un bărbat.

I-au citit o hârtie prin care se obliga să achite câte 200 de euro pe lună soțului înșelat

Cei trei l-au dus forțat pe amant într-un apartament din Chișinău, unde i-au citit un document scris de mână, prin care acesta se obliga să-i transfere în cont soțului înșelat câte 200 de euro, timp de doi ani.

Ulterior, amantul a depus plângere la poliție, iar ofițerii de la Direcția Combaterea Criminalității Organizate și procurorii au descins la domiciliile celor patru participanți la șantaj.

Doi bărbați au fost arestați, iar soțul înșelat, plecat între timp la muncă peste hotare, a fost dat în urmărire.

Comentarii