VIDEO – Momentul în care un bărbat împuşcă un hoţ care jefuia un bar

joi, 12 ianuarie 2023, 19:09
1 MIN
 VIDEO – Momentul în care un bărbat împuşcă un hoţ care jefuia un bar

Poliţia a răspuns imediat la o urgenţă privind o tâlhărie, dar l-a găsit pe suspect, care purta o mască de schi şi mănuşi, „împuşcat de mai multe ori". A fost declarat mort la faţa locului. Acum, clientul care l-a împuşcat este anchetat dacă a răspuns „exagerat” la ameninţare. 

Un tâlhar „înarmat” şi mascat care a luat cu asalt o taqueria din Texas cerând bani a fost oprit de un client care a scos propria armă, l-a împuşcat mortal pe suspect şi a dat banii înapoi clienţilor jefuiţi, a anunţat poliţia.

Locotenentul R. Willkens, de la poliţia din Houston, a declarat că hoţul mascat avea un "pistol de plastic", a relatat KPRC. Autorităţile din Texas vor examina cazul, dacă s-a acţionat legal.

În timp ce mascatul strângea banii, unul dintre clienţi, un bărbat în vârstă de 46 de ani, descris ca fiind alb sau hispanic”, a scos o armă proprie şi l-a împuşcat pe suspect de mai multe ori", a declarat poliţia.

Acesta a luat înapoi banii furaţi şi i-a returnat celorlalţi clienţi, a precizat poliţia. El şi ceilalţi clienţi au fugit de la locul faptei.

Vezi mai multe detalii pe newsweek.ro

 

 

Comentarii