VIDEO Momentul în care un inconștient bagă 10 oameni în spital depășind linia continuă

joi, 27 aprilie 2023, 14:40
1 MIN
 VIDEO Momentul în care un inconștient bagă 10 oameni în spital depășind linia continuă

 Accidentul produs marti dupa-amiaza pe centura Timisoarei, in care 10 oameni au fost raniti dupa ce un autoturism a izbit in plin un microbuz si inca o masina, a fost filmat.

Pe imaginile surprinse de o camera de bord montata chiar pe microbuzul implicat, se vede cum soferul care a provocat accidentul langa Giarmata Vii iese din spatele coloanei, patrunde pe contrasens, peste linia continua, chiar pe pod.

Doar 3 secunde sunt din acel moment si pana la impactul frontal, in care conducatorului microbuzului ii era imposibil sa reactioneze.

„Un barbat în varsta de 29 de ani a condus un autoturism pe Centura Timisoarei, dinspre aeroport spre DN 69, iar la un moment dat a efectuat neregulamentar manevra de depasire si a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un barbat în varsta de 43 de ani, care circula regulamentar din sensul opus de mers, ulterior, autoturismul fiind proiectat intr-un alt autoturism condus de un barbat în varsta de 21 de ani, care circula regulamentar dinspre aeroport spre DN 69.

In urma impactului a rezultat ranirea celor doi conducatori auto in varsta de 29 si 43 de ani, si a 8 pasageri din microbuz (un barbat si 7 femei), acestia fiind condusi la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Sursa: opiniatimisoarei

Comentarii