(VIDEO) Momentul în care un interlop român este împușcat în cap, în SUA

joi, 28 ianuarie 2021, 17:28
2 MIN
 (VIDEO) Momentul în care un interlop român este împușcat în cap, în SUA

Execuție în stil mafiot între interlopi români peste ocean. Un bărbat din Buzău urmărit internațional pentru o condamnare de 6 ani a fost împușcat în cap.

Presa locală din Buzău scrie că principalul suspect al autorităților americane este tot un român care ar fi plecat în SUA acum 10 ani și care, după asasinat, ar fi fugit în Mexic. Incidentul a fost surprins de o cameră video.

Execuția a avut loc în zona Los Angeles, în plină zi, după cum arată imaginile surprinse de o cameră de supraveghere. Victima, surprinsă din spate de obiectivul camerei, discută prin gard cu un grup de bărbați.

Potrivit informațiilor strânse până acum de autoritățile din Statele Unite care investighează asasinatul, bărbatul ucis este buzoianul Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu, căutat încă din 2018 de autoritățile de la București pentru o condamnare cu executare. După gard, cu pistolul în mână, ar fi fost Florin Andronache, zis Americanu, scrie presa locală din Buzău, de unde a plecat bărbatul acum 10 ani cu destinația Statele Unite ale Americii.

Camera de supraveghere surprinde câteva secunde de discuții aprinse, după care bărbatul din spatele gardului, care are fața acoperită cu o mască neagră, scoate arma și lovește peste față victima. Discuția pare să continue, apoi se aude primul foc de armă. Cadrele surprinse arată că asasinul continuă să tragă, deși victima se prăbușește la pământ, apoi fuge de la fața locului.

Citeşte mai mult pe digi24.ro

Comentarii