VIDEO Noi imagini cu ursul acuzat că este un om deghizat. Acum vizitatorii sunt și mai convinși că nu e real. Ce spun experții

vineri, 04 august 2023, 09:25
1 MIN
 VIDEO Noi imagini cu ursul acuzat că este un om deghizat. Acum vizitatorii sunt și mai convinși că nu e real. Ce spun experții

Un urs de la o gradină zoologică din China face senzație de câteva zile pe rețelele de socializare. Oamenii care l-au văzut sunt convinși că nu este un animal adevărat și că gradina zoologică îi păcălește, folosind oameni deghizați.

@zaobaosg 近日杭州动物园“人里人气”引发热议。许多网友传该黑熊是由真人假扮,7月29日杭州动物园工作人员出面辟谣,表示“里面绝对不可能是真人”。大家怎么看? #zaobaosg #sgnews #china #zoo #hangzhou #hangzhouchina #bear #human #fake #cosplay #trendingvideo #trending #viralvideo #新加坡新闻 #新加坡 #中国 #杭州 #动物园 #熊 #马来熊 #fyp #sgfyp #singapore #singaporenews ♬ original sound – zaobaosg

Speculațiile online au apărut după ce ursul a fost văzut stand “în picioare”, asemenea unui om. Acum, după ce imaginile cu ursul “deghizat” s-au viralizat online, din ce în ce mai mulți oameni merg să îl vădă cu ochii lor și să se convingă dacă e real sau nu. 

BBC a apelat la un expert pentru a risipi misterul. Dr. Ashleigh Marshall, un expert de la Chester Zoo, a declarat că animalul „este cu siguranță un urs adevărat”.

Ea a explicat că pliurile de pe spate, presupuse a fi dovezi ale unui costum nepotrivit, ajută la protejarea ursului de prădători, deoarece acele cute îi permit ursului să se întoarcăși să riposteze dacă este înșfăcat de alt animal.

Povestea a circulat în întreaga lume, grădina zoologică observând o creștere de 30% a vizitatorilor.


 „După ce am văzut acest urs stând în picioare pe internet, am vrut să văd cum arată în viața reală, așa că am venit aici”, spune un vizitator atras de misteriosul urs. 

Un alt vizitator spune că a călătorit 250 de km cu trenul, noaptea, doar ca să vădă ursul.

Sursa: PRO TV

Comentarii