VIDEO Nuntă cu peste 300 de invitați, spartă de polițiști. Își suflau în nas aerul unul altuia

sâmbătă, 16 ianuarie 2021, 14:20
1 MIN
 VIDEO Nuntă cu peste 300 de invitați, spartă de polițiști. Își suflau în nas aerul unul altuia

O nunta cu peste 300 de invitati a fost organizata, vineri seara, la Tecuci. Politistii au descins la fata locului si au oprit evenimentul care, conform masurilor impuse de autoritati, este interzis pe durata pandemiei.

Evenimentul privat a avut loc la un cunoscut restaurant din Tecuci, majoritatea invitatilor fiind din comunele Toflea si Brahaesti. Nuntasii nu respectau nicio masura impusa de autoritati pe durata pandemiei Covid, fiind inghesuiti la mese de cate 10 persoane, conform PRO LIDER FM.Politia Tecuci urmeaza sa aplice sanctiuni contraventionale organizatorului nuntii si proprietarului salonului. Potrivit Legii 55/2020, evenimentele publice si private sunt interzise.

De asemenea, un alt eveniment asemanator a avut loc tot la Tecuci, in noaptea de joi. Zeci de persoane au participat la o petrecere intr-un restaurant din oras, al carui proprietar ar fi avut probleme cu legea in trecut, fiind condamnat pentru agresiuni sexuale.

Imagini de la petrecerea ilegala au fost transmise live pe Facebook, de mai multi invitati. Oamenii legii au reusit sa-l identifice pe patronul restaurantului, dar si pe cativa dintre participanti, iar toti au fost amendati.

Comentarii