VIDEO O mașină s-a înfipt într-o Ambulanță care a trecut pe roșu, dar avea semnalele acustice în funcțiune

duminică, 17 martie 2024, 12:30
1 MIN
 VIDEO O mașină s-a înfipt într-o Ambulanță care a trecut pe roșu, dar avea semnalele acustice în funcțiune

O autospecială a stației de ambulanță Lugoj a fost implicată duminică dimineața într-un accident de circulație pe strada Caransebeșului din municipiu.

Primele informații obținute de Lugoj Info.ro indică faptul că mașina de ambulanță, încadrată de un șofer, medic și asistentă, se deplasa spre Gavojdia la un pacient inconștient. Fiind vorba de o urgență, autospeciala a plecat de pe strada Gheorghe Doja cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Ajunsă în intersecția străzii Caransebeșului cu Gheorghe Lazăr, șoferul ambulanței a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, moment în care autospeciala a fost lovită de un șofer care intenționa să ajungă în parcarea magazinului Lidl. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de la pompieri și ambulanță, după ce câțiva lugojeni, dar și cei implicati în accident, au apelat 112 și au anunțat că o persoană este rănită și de sub capota salvării iese fum. Din fericire, nu au existat persoane rănite și nu s-a produs un incendiu. Polițiștii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs acest accident. La solicitarea de la Gavojdia a fost trimisă o altă autospecială disponibilă în stația Lugoj.

Sursa: lugojinfo

FOTO: observatornews.ro

Comentarii