VIDEO: Pompieri răniți după ce s-au răsturnat cu autospeciala de stins incendii

sâmbătă, 12 februarie 2022, 17:30
1 MIN
 VIDEO: Pompieri răniți după ce s-au răsturnat cu autospeciala de stins incendii

Astăzi, în jurul orei 12.20, pe Calea Severinului din municipiul Caransebeș, s-a produs un accident rutier, o autospecială aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”, care se deplasa la stingerea unui incendiu de vegetație, răsturnându-se și acroșând ușor un autoturism care circula din sens opus.
 

„În autospeciala ISU se afla un echipaj format din 4 pompieri, în urma evenimentului 3 dintre aceștia, pasageri, fiind răniți ușor și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât conducătorul autospecialei, cât și cel al autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice”, au transmis cei de la ISU „Semenic”, potrivit cărora la nivelul Detașamentului de Pompieri Militari Caransebeș se vor întreprinde măsuri specifice de cercetare și evaluare a situației.
De asemenea, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Traficul este restricționat în zonă până la finalizarea cercetărilor

Sursa: caon

Comentarii