VIDEO Scene de luptă între doi fotbaliști la FC Barcelona- Real Madrid. „Prostule! Ești un prost”

vineri, 03 martie 2023, 12:26
1 MIN
 VIDEO Scene de luptă între doi fotbaliști la FC Barcelona- Real Madrid.  „Prostule! Ești un prost”

FC Barcelona a învins cu 1-0 pe terenul lui Real Madrid în manșa tur a dublei din semifinalele Cupei Spaniei.Meciul nu a fost spectaculos, dar a avut multe momente tensionate. La unul dintre ele, Vinicius și De Jong au oferit o scenă de lupte, care s-a terminat cu un fault în favoarea catalanilor.

Apoi, după o intrare a lui Alejandro Balde la Carvajal, Xavi a ținut să intervină. "Ești foarte deștept", a fost ironia tehnicianului Barcelonei pentru apărătorul dreapta al lui Ancelotti, susține cotidianul spaniol As. Carvajal nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să îi răspundă antrenorului rivalei, astfel că fostul mare mijlocaș și-a pierdut cumpătul: "Prostule! Ești un prost", i-a strigat Xavi jucătorului de la Real, în timp ce gesticula violent, potrivit ziare.com.

FC Barcelona a câştigat prin autogolul din minutul 26 al lui Eder Militao, care a trimis în plasă după ce l-a talonat pe Kessie în careu, acesta a şutat, iar portarul Courtois a respins exact în piciorul fundaşului brazilian.Returul de la Barcelona se va disputa în ziua de 5 aprilie. 

Comentarii