VIDEO: Soldat rus prizoner la ucraineni, către mama sa: Ai noştri bombardează spitale, grădiniţe, trebuie spus peste tot

joi, 03 martie 2022, 12:58
1 MIN
 VIDEO: Soldat rus prizoner la ucraineni, către mama sa: Ai noştri bombardează spitale, grădiniţe, trebuie spus peste tot

În spaţiul public au apărut în ultimele zile o mulţime de imagini cu soldaţi ruşi. Cei mai mulţi dintre ei nu sunt deloc cum arată soldaţii din filme, nişte duri cu pachete de muşchi care decimează fluierând regimente întregi, ci sunt, mai degrabă, nişte tineri speriaţi de războiul pe care nici ei nu şi-l doreau. Unii sunt aproape copii iar pe feţe li se vede frica şi disperarea. De altfel, înregistrări ale convorbirilor dintre ei arată că în rândurile armatei ruse domneşte degringolada, că mulţi soldaţi sunt flămânzi şi nu-şi doresc deloc să omoare oameni pentru Putin.

Acesta pare a fi şi cazul unui soldat capturat recent de ucraineni, care a fost lăsat să vorbească la un telefon cu mama lui din Rusia. Dialogul tânărului cu mama sa care a izbucnit în plâns la vederea lui este emoţionant.

Îl redăm mai jos:

"- Adună-te mama. Totul e bine, nu îţi face griji, totul e normal. Sunt capturat pe teritoriul Ucrainei. Aici se întâmplă o fărădelege absolută. Ai noştri bombardează spitale, grădiniţe, maternităţi. Aici era pace până când preşedintele nostru a pus ceva la cale. Trebuie dat mai departe.

– Eu am înţeles, eu te iubesc foarte mult.

– Pur şi simplu grupaţi-vă, faceţi ce v-am spus, trebuie trimis, îţi spun eu pe ce reţele de socializare, trebuie trimis peste tot. Cât mai mult, ca să vadă cât mai multă lume.

– Bine.

– Bine. Pa, pa.

– Te iubesc, dragul meu!

– Şi eu te iubesc"

Sursa: epochtimes.romania

Comentarii